Kom je ook ons team versterken? We hebben vacatures!
Voor klantmanagement en management zoeken we

  • Een gemotiveerde student of jong volwassene voor minimaal 10 uur bij VROG Parkour in Amsterdam Oost met een passie voor sport
  • Goede sociale en organisatorische vaardigheden zijn een must
  • Ervaring in horeca/hospitality business, en werken met kinderen is een grote plus
  • Nederlands/Engels talig.

Verantwoordelijkheden:

  • Ontvangst van klanten, boeken van evenementen, supervisie en horeca
  • Management van klant & leden relaties: online boekingen, planningen en email management voor alle activiteiten: parkour/freerunning, fitness, feestjes, evenementen & vakantie programma’s
  • Coördinatie van horeca personeel.

Geïnteresseerd? Email peter@vrog.nl met c.v. en motivatie.

Daarnaast VROG is ook op zoek naar sportieve studenten! Heb jij gevoel voor horeca maar zou je ook feestjes willen begeleiden op de trampolines? VROG biedt een baan met afwisseling en gezelligheid.

Ben jij door de weeks beschikbaar én in het weekend? Stuur dan een mail met cv en motivatie naar peter@vrog.nl

Peter de Jong heeft VROG opgericht na meer dan zeven jaar als vrijwilliger in de sport Amsterdam gewerkt te hebben. Hij doet dit samen met Michael Tijsterman, een freerunning instructeur van het allerhoogste niveau en met een ALO diploma op zak. Michael zorgt er binnen Amsterdam voor, samen met Peter, dat freerunnen op de kaart komt en dat VROG het trainingscentrum van de stad is.

Al onze freerunningtrainers zijn gecertificeerd door ADAPT en zijn er om technieken uit de sport mee te geven. Wij willen een veilige plek aanbieden om te sporten, daar dragen zij aan bij.

OUR TRAINERS AND STAFF:

Michael
Terry
Callum
Daniel
Dave
Pieter Jos
Maikel
Mylo
Tricia
Peter
(EN)

We are always looking for people to join us. Are you somebody that loves fun sports, and enjoys being with kids? Please send an email with a brief motivation letter and a cv.

We are also looking to expand to new venues in the Netherlands and beyond. for opportunities, contact peter@vrog.nl

 
VROG