Met een airbag bij de trampolines, trampoline muren en een freerunningzaal met verschillende platforms en obstakels kunnen verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden georganiseerd worden.

VROG is een populaire plek voor activiteiten met de buitenschoolse opvang of gymlessen basis- en middelbaar onderwijs.

Onze trainers, die de Engelse taal goed beheersen, richten zich op techniek, handigheid, coördinatie en focus. In onze ruimtes kunnen we groepen tot 50 leerlingen tegelijk aan.

Je kan een programma kiezen bestaande uit trampoline springen, freerunnen of een combinatie van deze twee. Ook slackline is een mogelijkheid.

Neem contact op:
info@vrog.nl 
020 261 4850

Scholen/Naschoolse opvang
  • Review

    “Super sfeer, alle kinderen blij en totaal uitgeput na een uurtje springen!”

    “Geschikt voor kleine en grote mensen! Met verse watermeloen ontvangen en een uur lang lol gehad met 40-plussers. Zeer deskundig personeel, goede faciliteiten en goed bereikbaar.”

    “We zijn naar VROG geweest met het feestje van mijn 6-jarige zoontje. Mooie serene ruimte, muziekje erbij, alles goed voorbereid (tafel met drinken in de pauze, fruittafel in de chill ruimte..De trainster was enthousiast en positief (zie die stuiterballen maar eens rustig te laten luisteren). Voor herhaling vatbaar”

    Christa Linders

VROG